Geen voorjaarsbedevaarten in 2021 - Extra periodes in najaar

Vanwege de coronamaatregelen vinden er in het voorjaar van 2021 nog geen bedevaarten naar Lourdes en andere bestemmingen plaats. Er zijn wel drie extra periodes in het najaar ingepland. Tot half maart mogen er sowieso geen buitenlandse reizen plaatsvinden. Het bestuur van het Huis voor de Pelgrim vindt het verstandig om na die tijd ook nog voorzichtig te zijn. Vandaar dat de eerste bedevaarten pas in september 2021 zijn gepland.
Lees verder

 
 

Nieuw initiatief: Pelgrimini’s

Nu het moeilijk is om meerdaagse bedevaarten te houden, komt het Huis voor de Pelgrim met een nieuw initiatief: Pelgrimini’s. Onder die naam worden in de periode april-juli dagtochten naar inspirerende plekken in Nederland aangeboden. Het worden mini-pelgrimages, vandaar de naam: pelgrimini’s.

Lees verder
 
     
 

Reisbrochure 2021 verschijnt later

Trouwe pelgrims van het Huis voor de Pelgrim zijn gewend dat rond deze tijd de brochure met het reisaanbod voor het nieuwe jaar in de bus valt. In verband met de coronamaatregelen is de publicatie uitgesteld tot komend voorjaar.

Lees verder

 
     
 

Magazine kijkt uit naar een jaar van hoop


Deze week valt bij alle abonnees de nieuwe uitgave van ‘Lourdes, Magazine voor de Pelgrim’ in de bus. Daarin gaat het – uiteraard – ook over de gevolgen van corona voor verschillende pelgrimsoorden. Maar het magazine kijkt ook vooruit naar 2021 als een jaar van hoop.

Lees verder

 
     
 

Feestelijkheden 100-jarig Jubileum uitgesteld


De viering van het 100-jarig jubileum van de Limburgse Bedevaarten schuift een paar maanden op. In 2021 is het precies een eeuw geleden dat ‘de Limburgse’ werd opgericht. Dit wordt uiteraard gevierd, maar vanwege corona iets later dan aanvankelijk gepland.

Lees verder

 
     
 

Judith Petra zingt
Ave Maria

Bij gelegenheid van 100 jaar Lourdesbedevaarten heeft het Huis voor de Pelgrim een ‘online-CD’ met Marialiederen uitgegeven. De liederen worden gezongen door sopraan Judith Petra. Zij wordt daarbij op het orgel begeleid door Jos Martens. Beiden zijn naast professioneel musicus ook vrijwilliger bij het Huis voor de Pelgrim. De muziek is te beluisteren via onze website.

Lees verder
 
     
 

Aan het einde van dit heel vreemde jaar wensen bestuur, directie en medewerkers van het Huis voor de Pelgrim u een Zalig Kerstfeest en een gezegend en gezond 2021 toe 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden