Laatste plekken septemberreizen Lourdes

Lourdes-Grot.jpg

Na een succesvolle reeks voorjaarsreizen in mei en juni, biedt het Huis voor de Pelgrim in september weer drie opeenvolgende bedevaarten naar Lourdes aan. Boeken kan nog, maar belangstellenden moeten snel zijn, want het gaat om de laatste nog beschikbare plekken.

De reeks nazomerbedevaarten naar Lourdes begint op 4 september. Dan vertrekken de eerste pelgrims per bus naar Zuid-Frankrijk. Twee dagen later komen zij in Lourdes aan, waar dan ook de pelgrims arriveren die per vliegtuig reizen. Deze eerste bedevaart wordt begeleid door Mgr. Everard de Jong, de hulpbisschop van Roermond.

Op 11 september begint de tweede reis, die begeleid wordt door Mgr. Herman Woorts, hulpbisschop van Utrecht en de Nederlandse ‘bedevaartbisschop’. Met name voor deze reis nog plekken vrij. Dat geldt zowel voor de 9-daagse busreis als voor de 6-daagse vliegreis. De reeks nazomerreizen wordt afgesloten met de derde reis van 16 tot en met 21 september. Ook voor deze reis zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wilt u dit jaar nog naar graag Lourdes? Schrijf dan snel in. Wij bieden volledig verzorgde Lourdesreizen aan vanaf € 250.

Bekijk mogelijkheden om naar Lourdes te gaan